Årets Frivillige Københavner...

Årets Frivillige Københavner...

08-10-2013

blev i 2013 fundet mellem Natteravnene i København City.

Nomineret i kategorien Årets Frivillige Københavner var i år Kim Madsen - som er sundhedshjælper og frivillig i Mamma Mia.

Mamma Mia er et samværs- og aktivitetscenter for sindslidende med en tilknyttet skole, hvor Kim Madsen har været frivillig igennem de sidste 19 år. Han har igennem årene lavet mad til brugerne af stedet, og har også været med til flere juleaftener på Mamma Mia.

Kim fik gennem sit frivillige arbejde på Mamma Mia interesse for at arbejde inden for det sociale område og tog derfor en Sosu-hjælper uddannelse i 1995, og arbejder nu som Social og Sundhedshjælper i Den Sociale Hjemmepleje på Vesterbro. Kim har under uddannelsen og efter han fik job fortsat som frivillig 4 timer om ugen på Mamma Mia.

"Jeg er selvfølgelig glad og stolt over, at blive anerkendt for det jeg laver, og glad for, at personalet på Mamma Mia har indstillet mig til årets frivillig. Og stolt af at samtidig at blive norminerede... OG...At få af vide, at jeg så har vundet og bliver fejret med gaver. Det er jo FEDT og en oplevelse. Og så kan jeg med stor stolthed vise mine præmier frem til 1. marts 2014 hvor jeg har 20 Års Jubilæum, som frillig på Mamma Mia. JEG ER GLAD OG STOLT..." udtalte Kim lige efter overrækkelsen på Københavns Rådhus.


Foto: Pia Gjandrup

Kim har derudover været en del af Natteravne i indre by fra slutningen af 2007, og har gået mere end 100 vandringer. Igennem Natteravnene har han også været med i Indre Bys Lokaludvalg 2008-2001, hvor han har været aktiv i Børne- og Ungdomsgruppen

Kim fik to meget flotte buketer blomster, og et billede indramning med "Årets frillige" logo og sit navn i. Så fik han en glas kugle med Københavns tårne på indgraverede ind i glaset, samt en check på 5.000 kr.

Vi er meget stolte af at have Kim med som Natteravn i foreningen, også selv om han ikke var nomineret for Natteravnevandringerne - men det kunne det lige så godt ha' været. STORT TILLYKKE...!!!