Bakken åbner torsdag den 17. marts 2016

Bakken åbner torsdag den 17. marts 2016

10-03-2016

Bakken åbner i år allerede torsdag den 17. marts, og vi skal selvfølgelig endnu en gang ud og vinke til alle motorcyklerne. I år er det 14. gang, vi er med, og det plejer at være en rigtig hyggelig start på en ny sæson i de gule jakker. Alle Ravne er som altid velkomne.

Der bliver givetvis behov for noget at lune sig på, og vi sørger igen i år for en dejlig varm grillpølse med brød og det hele. Vi har imidlertid ikke luft i budgettet til også i år at betale hele gildet. Derfor må vi bede jer betale 20 kr. for et sæt pølse med brød. Beløbet kan betales med MobilePay til et nummer, der vil være slået op på pølsevognen. Betal gerne for flere ad gangen, hvis I har mulighed for det. Pølsevognen vil være klar fra kl. cirka 18.00. I kan enten tage egne drikkevarer med, eller købe udvalgte drikkevarer fra vognen.

I finder os som altid på parkeringspladsen over for udflytterbørnehaven, som ligger ikke langt fra broen ved Klampenborg-lågen.

For dem af jer, som ikke er til grillpølser, men bare gerne vil vinke og vandre, mødes vi kl. 19:00 på broen ved det store S-skilt, ved Klampenborg station (hvor der normalt holder hestevogne).

Efter de mange motorcyklers ankomst vil vi omkring kl. 20 være klar til at gå en tur rundt på Bakken.

Vigtigt at huske:

     Varmt tøj og sko (det er koldt at stå stille)

     Den gule jakke med fyldte lommer

     Sidst, men ikke mindst, masser af godt humør

Tilmelding til grillarrangementet fra kl. 18 senest mandag den 14. marts på:. bakken@natteravnene.dk

Husk at skrive, hvor mange I kommer og hvorfra, så vi har en ide om hvor mange pølser vi skal have klar.

På festligt Bakke-gensyn                            

Natteravnene i Lyngby og Rudersdal

Tom og Anne