Borgermøde om Natteravnene i Nyborg...

Borgermøde om Natteravnene i Nyborg...

24-05-2013

Hele apparatet var rullet ud, da der for nylig blev afholdt Borgermøde i Nyborg med henblik på, at etablere ny Natteravneforening.

”Claus og jeg startede fra Svendborg omkring kl. 17.00 med campingvognen på slæb. I Nyborg fik vi sat vognen op med bord og tv fra bilens bagagerum” fortæller Henrik Fløytrup som er Seniorinstruktør, og derved stod for undervisningen den aften, sammen med Seniorinstruktør René Aabo Clausen fra Odense.

René havde taget Odense-foreningens nye trailer med så der var lidt blikfang udenfor forsamlingshuset..

Det hele satte i gang på slaget 19.00, hvor byens Borgmester Erik Christensen bød velkommen til de ca. 14 fremmødte som denne aften, havde valgt at sætte tiden af for at høre mere om mulighederne med Natteravnene og deres arbejde.

Peter Mygind havde også lagt vejen forbi, for at fortælle om det voksenansvar alle har for at vores unge mennesker kan færdes trygt i byen, men konstaterede samtidigt, at det nok var det mindste antal han endnu havde holdt foredrag for..!

”Trods det lille fremmøde, var det er alle tiders foredrag. Og da klokken blev 20.00 var det så vores tur (der var heldigvis ikke nogen der var gået hjem i pausen :-) og Renè og jeg havde en fin dialog med de fremmødte. Vi havde regnet med en time, men brugte næsten to, da der var mange spørgsmål” fortsætter Henrik.

”Alt blev pakket sammen igen kl. ca. 23.00 og vi var hjemme igen omkring midnat. Turen gav 6 tilmeldinger, som jo desværre ikke er helt nok til at start en ny forening op, men dog en ”lille” begyndelse…så vi aftalte ved mødets slutning, at de lokale folk fra Nyborg vil arbejde på at få flere med, og så tager vi den der fra” slutter Henrik Fløytrup.

Skulle du have lyst til at høre mere, eller selv tilslutte dig til en ny forening i Nyborg, så kontakt Henrik på tlf. 28 30 89 97 eller mail henrik@floytrup.dk

Du er også velkommen til at udfylde blanketten her, for yderlige oplysninger