J-dag 2014

J-dag 2014

04-11-2014

...over hele landet vil Natteravnene være ude på gader og stræder, som en ekstra støtte til de unge som skal i byen og feste den 7/11 2014 hvor det traditionen tro er J-dag. J-dag er dagen hvor julebryggen bliver frigivet i hele landet, og hvor de unge har mange traditioner i den forbindelse.

Igen i år samarbejder Natteravnene med Carlsberg/Tuborg, som b.la har lavet det materiale Natteravnene har med ud til de unge de møder på deres vej. Carlsberg/Tuborg hylder princippet "Drik med respekt", hvilket Natteravnene også har snakke med de unge om.

Tuborg selv siger om den alkoholkultur, de ønsker at være en del af. "Respekt er Tuborgs indspark til alkoholkulturen. Når Tuborg opfordrer sine mange venner til at drikke med respekt, er det ikke for at løfte pegefingeren. Vi opfordrer i stedet til at drikke med respekt for den situation, man er i, for omgivelserne, for aftenen, julestemningen ... og ikke mindst respekt for dig selv. Vi vil hellere sælge en øl mindre og have en glad ven mere. Så Respekt er også respekt for de mennesker, der holder af os og for de mennesker, de holder af. Respekt er alsidig, og den møder vores venner der, hvor
de møder Tuborg. Vi skal ikke fortælle folk, at de skal være ansvarlige. Det ved de nok godt i forvejen. Men vores lille R minder om, at livet er lidt grønnere, når man ikke er nødt til at fortryde det dagen efter."

Vi ønsker alle en rigtig god J-dag...husk at passe på jer selv og hinanden, så bliver det en meget mere fornøjelig aften/nat

finder du Natteravns holdet på Rønne torv, er du måske heldig at de har en hue med til dig :-)